همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس          که دراز است ره مقصد و من نوسفرم

شرایط ویژه شیوع بیماری کرونا در نیمسال تحصیلی گذشته، آموزش عالی را با فراز و نشیب­های فراوانی روبرو ساخت . فرازهایی که شاید در نگاه اول باعث ایجاد مشکلات عدیده­ای شد. با این وجود اگر چشمانمان را بشوییم و جور دیگر نگاه کنیم فرصتی­هایی را نیز پیش روی آموزش قرار داد، که از آن جمله می­توان به استفاده از روش­های نوین یادگیری که همانا یادگیری مجازی است اشاره کرد. نیمسال تحصیلی گذشته، نخستین تجربه این روش در سطح کلان بود و اگرچه با همت اساتید و دانشجویان نتایج قابل قبولی حاصل شد اما انتظار می­رود در سنوات آتی با چراغ راه تجربیات اندوخته و رفع مشکلات و خطاهای احتمالی، شاهد بهبود در امر آموزش و یادگیری باشیم.

در یادگیری مجازی توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که در این روش دانشجو، محور کلاس درسی بوده و بر مبنای مطالب فراگرفته از تدریس استاد که قبلا از طریق محتوای درسی آماده شده در اختیار او قرار می­گیرد فعالیت­های آموزشی را در کلاس درسی انجام می­دهد. به دیگر سخن در این روش استاد نقش یک تسهیل­گر و راهنما را برعهده دارد. امید است دانشجویان عزیز با درک این مهم و همت مضاعف از فرصت ایجاد شده به نحو احسنت بهره برده و به مراتب بالاتر یادگیری دست یابند.

محمدی رازی-مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی