بدینوسیله به اطلاع پذیرفته‌شدگان مرحله تمدید پذیرش رشته های صرفاً با سوابق تحصیلی بهمن ماه 98 می‌رساند:   ثبت نام در دانشگاه بجنورد شامل دو مرحله است: 1- ثبت نام غیر حضوری 2_ ثبت نام حضوری ثبت نام غیرحضوری: برای انجام ثبت نام غیرحضوری تصویر مدارک تحصیلی متوسطه مورد نیاز است، در صورتی که اصل مدارک تحصیلی در ثبت نام اولیه تحویل دانشگاه بجنورد شده است برای دریافت تصویر مدارک و بارگذاری آن در سامانه آموزشی گلستان به آیدی تلگرامی @mahdipariz پیام ارسال نمایید. اکیداً توصیه میگردد از مرورگر FireFox استفاده  نشود( ترجیحا مرورگر Chrome مورد استفاده قرار گیرد). برای شروع فرایند  ثبت نام غیر حضوری  به این آدرس https://golestan.ub.ac.ir  مراجعه نمایید. برای ورود به سامانه  شناسه کاربری   شما u ۹۸2 همراه شماره ملی   (بلافاصله پس از u۹۸2) و  گذرواژه شما   کد ملی  می باشد. ( مثال: شماره ملی ۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹                          شناسه کاربری : u۹۸2۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹                    گذرواژه : ۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹ )   برای مشاهده راهنمای ثبت نام غیر حضوری کلیک کنید.   ثبت نام حضوری: دانشجویان دختر بومی/ساکن خراسان شمالی با دردست داشتن مدارک ثبت نام و پرینت ثبت نام غیر حضوری در تاریخی که متعاقبا اعلام خواهد شد در دانشگاه حضور یابند. دانشجویان پسر بومی/ساکن خراسان شمالی مشمول خدمت سربازی پس از ارسال پیام به آیدی mahdipariz @  و دریافت نامه درخواست معافیت تحصیلی با به همراه داشتن کپی مدارک هویتی و آخرین مدرک تحصیلی، به دفاتر پلیس ۱۰+مراجعه نموده و پس از دریافت معافیت تحصیلی، در موعد اعلامی برای ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند. دانشجویان غیر بومی خراسان شمالی برای پذیرش نهایی مدارک خود را به آدرس (بجنورد. کیلومتر ۴جاده بجنورد اسفراین.دانشگاه بجنورد. به کدپستی 9453155111) ارسال نمایند.

ثبت نام غیرحضوری:

اکیداً توصیه میگردد از مرورگر FireFox استفاده نشود(ترجیحا مرورگر Chrome مورد استفاده قرار گیرد).

برای شروع فرایند ثبت نام غیر حضوری به این آدرسhttps://golestan.ub.ac.ir مراجعه نمایید.

برای ورود به سامانه شناسه کاربری شما u۹۸2 همراه شماره ملی (بلافاصله پس از u۹۸2) و گذرواژه شما کد ملی می باشد.

برای مشاهده راهنمای ثبت نام غیر حضوری کلیک کنید.

ثبت نام حضوری:

دانشجویان پسر بومی/ساکن خراسان شمالی مشمول خدمت سربازی پس از ارسال پیام به آیدی mahdipariz@  و دریافت نامه درخواست معافیت تحصیلی با به همراه داشتن کپی مدارک هویتی و آخرین مدرک تحصیلی، به دفاتر پلیس ۱۰+مراجعه نموده و پس از دریافت معافیت تحصیلی، در موعد اعلامی برای ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.