اطلاعیه شماره 2 در خصوص واکسیناسیون در برابر بیماری کووید 19 (1400/08/16) ( شرکت در طرح پایش وضعیت واکسیناسیون دانشجویان -مرحله اول)

پایش وضعیت واکسیناسیون دانشجویان- مرحله اول

از کلیه دانشجویان محترم خواهشمند است، حداکثر تا پایان روز سه شنبه 1400/08/18 با مراجعه به پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان مطابق فایل راهنما نسبت به ثبت مشخصات و اعلام وضعیت واکسیناسیون خود اقدام نمایند.

در این مرحله از پایش وضعیت واکسیناسیون، خود اظهاری کلیه دانشجویان اعم از افرادی که واکسن دریافت نکرده‌ یا فرایند واکسیناسیون را تکمیل ننموده‌اند، الزامی است.

دانشجویان محترم لازم است پس از تکمیل اطلاعات، نسخه PDF کارت واکسن را از سامانه صدور کارت واکسن وزارت بهداشت به آدرس https://vcr.salamat.gov.ir/fa دریافت و در قسمت مربوط بارگذاری نمایند.

نکته: دانشجویان محترمی که تاکنون نسبت به واکسیناسیون در برابر بیماری کووید 19 اقدام نکرده اند در این مرحله لازم است به جای کارت واکسن دلایل عدم واکسیناسیون خود را به صورت مکتوب در این مرحله بارگذاری نمایند.

ارائه هرگونه خدمت آموزشی منوط به شرکت در طرح پایش واکسیناسیون می‌باشد.

مجدداً تاکید می‌شود، دانشجویانی که تاکنون واکسیناسیون خود را انجام نداده‌ یا فرایند واکسیناسیون را تکمیل نکرده‌اند، هرچه سریعتر نسبت به تکمیل فرایند واکسیناسیون در برابر بیماری کووید 19 و تزریق هر دو دز واکسن اقدام نمایند.

بدیهی است باتوجه به بخش‌نامه‌های وزارتی شرکت در کلاس‌های درس و ارائه هرگونه خدمت حضوری تنها با ارائه کارت واکسن معتبر مبنی بر تزریق هر دو دز واکسن‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان‌پذیر خواهد بود.

برای مشاهده راهنمای شرکت در طرح پایش واکسیناسیون کلیک نمایید.

معاونت آموزشی دانشگاه بجنورد