افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه بجنورد در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران

پایان‌نامه آقای علی سیفی دانشجوی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد گروه آموزشی مهندسی صنایع دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بجنورد، در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران، جایزه ویژه پرفسور حسابی (دوره دوم) عنوان پایان‌نامه برتر را کسب نمود.

پایان‌نامه ایشان به راهنمایی آقای دکتر هاشم وحدانی و سرکارخانم دکتر پریسا نیلوفر با عنوان «ارائه مدلی برای ارزیابی و تحلیل ریسک در مدیریت پروژه بر مبنای شبکه های بیزی» در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران – جایزه‌ ویژه‌ پروفسور حسابی (دوره دوم)- در محور پایان‌نامه‌های دانشگاهی ارائه و پس از طی مراحل داوری و پذیرش نهائی به‌عنوان پایان‌نامه برتر برگزیده‌ شده است. شایان به ذکر است، آقای مهندس سیفی به عنوان پژوهشگر برتر این جشنواره نیز برگزیده شدند.

مدیریت امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بجنورد این دستاورد علمی را به همکار محترم آقای مهندس سیفی، اساتید گرانقدر ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه بجنورد تبریک گفته و برای ایشان از خداوند متعال آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.

مدیریت امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بجنورد