دانشگاه بجنورد در نظر دارد برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در چارچوب آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی و بر اساس مجوزهای اخذ شده از هیأت امنای دانشگاه¬ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان شمالی، تعداد یک نفر از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی (عمومی و تخصصی)، آزمون روانشناختی، مصاحبه عمومی و مصاحبه تخصصی و پس از طی مراحل گزینش بصورت عضو قراردادی برای خدمت در دانشگاه بجنورد بکارگیری نماید. (برای اطلاع از رشته ها اینجا را کلیک کنید) ثبت نام در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه بجنورد به نشانی www.ub.ac.ir از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۵ آغاز و تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۰۳ ادامه دارد. کلیه متقاضیان، باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه شرایط عمومی و اختصاصی آزمون و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.   نکته ۱ : عضو قراردادی: فردی است که به موجب قرارداد منعقده با دانشگاه به منظور انجام وظایف مشخص برای مدت معین در چارچوب ضوابط و مقررات آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی بکار گرفته می شود.   نکته ۲ : این نوع بکارگیری هیچ گونه تعهدی برای استخدام افراد توسط دانشگاه ایجاد نخواهد کرد.   زمان برگزاری آزمون و نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون: کارت شرکت در آزمون از روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ لغایت چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۹ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت دانشگاه به نشانی www.ub.ac.ir قرار خواهد گرفت. آزمون در روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۰ در دانشگاه بجنورد واقع در خراسان شمالی- شهرستان بجنورد- کیلومتر ۴ جاده اسفراین برگزار خواهد گردید. نتایج اولیه آزمون متعاقباً از طریق سایت دانشگاه بجنورد به صورت پنج برابر ظرفیت اعلام و پس از طی مراحل آزمون روانشناختی،مصاحبه عمومی، مصاحبه تخصصی و گزینش توسط دانشگاه اسامی پذیرفته شدگان نهایی اعلام خواهد شد.   برای ورود به صفحه ثبت نام اینجا کلیک کنید.

برای ورود به صفحه ثبت نام اینجا کلیک کنید.