راهنمای درخواست کارت دانشجویی-تغذیه

برای تهیه کارت جدید، المثنی و یا تعویض کارت دانشجویی می‌توانید از این طریق پیشخوان خدمت سامانه جامع آموزشی گلستان اقدام نمایید.

کارت دانشجویی جدید: این کارت برای دانشجویان جدیدالورود، انتقالی و مهمان در بدو ورود به دانشگاه بجنورد صادر می گردد.

کارت دانشجویی المثنی: برای دانشجویانی که کارت دانشجویی خود را مفقود نموده ‏اند:

1. ثبت درخواست کارت المثنی ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت > کارت دانشجویی > درخواست جدید )
2. پرداخت هزینه مفقودی کارت ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت> کارت دانشجویی> پرداخت هزینه )
3. ثبت آگهی مفقودی کارت دانشجویی در یکی از روزنامه ها ( پیشنهاد میشود به دلیل هزینه مناسبتر، به روزنامه اتفاقیه مراجعه نمائید )
4. درج اسکن آگهی چاپ شده در روزنامه ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت > کارت دانشجویی > بارگذاری تصویر روزنامه )
5. تایید و ارسال درخواست ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت > کارت دانشجویی > گزینه تایید و ارسال)

تعویض کارت دانشجویی: برای زمانی که لاشه کارت دانشجویی شکسته یا مخدوش باشد، تغییر رشته و به روزرسانی عکس، می توان کارت جدید دریافت نمود:

1. ثبت درخواست تعویض کارت ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت > کارت دانشجویی > درخواست جدید )
2. پرداخت هزینه تعویض کارت ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت> کارت دانشجویی> پرداخت هزینه )
3. تایید و ارسال درخواست ( سامانه گلستان > پیشخوان خدمت > کارت دانشجویی > گزینه تایید و ارسال)
* توضیح: در صورت ثبت درخواست تعویض کارت، در زمان مراجعه جهت دریافت کارت جدید، کارت دانشجویی قبلی (مخدوش شده) را بهمراه داشته باشید.

راهنمای درخواست کارت دانشجویی- تغذیه