زمانبندی برگزاری کلاس‏های برخط (مقطع کارشناسی) نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 دروس گروه معارف اسلامی، درس "آشنایی با دفاع مقدس" و درس "دانش خانواده و جمعیت" به شرح جدول زیر خواهد بود.

دروس گروه معارف اسلامی

درس "آشنایی با دفاع مقدس" و  درس"دانش خانواده و جمعیت"

هفته سوم

آموزشی

هفته هشتم

آموزشی

هفته یازدهم آموزشی

هفته چهاردهم آموزشی

زمانبندی برگزاری کلاس های آنلاین (مقطع کارشناسی) در نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1400 به شرح جدول زیر خواهد بود.

هفته پانزدهم آموزشی

هفته دوازدهم آموزشی

هفته نهم آموزشی

هفته چهارم آموزشی

دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه

هفته شانزدهم آموزشی

هفته سیزدهم

هفته دهم آموزشی

هفته پنجم آموزشی

دانشکده علوم انسانی

در هفته های تعیین شده حداقل یک جلسه به صورت آنلاین تشکیل می­شود  و مابقی جلسات (طبق برنامه هفتگی) در هفته اعلامی در صورت اعلام استاد درس در تالار اعلانات سامانه LMS می­تواند به صورت آفلاین برگزار شود.

کلاس­های مقطع کارشناسی دانشکده هنر و تمامی کلاس­های مقطع تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد و دکتری) به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.