پذیرش و ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی - بدون آزمون

برنامه زمانی ثبت‌نام حضوری:

پذیرفته­ شدگان محترم می‌­بایستی پس از تکمیل مراحل "پذیرش غیرحضوری" بر اساس زمانبندی که از طریق سامانه جامع آموزشی گلستان دریافت می ­نمایند با در دست داشتن مدارک ذیل جهت "تحویل مدارک حضوری" به دانشگاه بجنورد به نشانی بجنورد، کیلومتر 4 جاده اسفراین، دانشگاه بجنورد، خوابگاه مصلی‌نژاد مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه برای "تحویل مدارک حضوری"  مراحل فوق کان لم یکن شده و مسئولیت تبعات آن با پذیرفته‏ شده می­‌باشد.

توجه: عدم مراجعه پذیرفته­ شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته­ شده برای "تحویل مدارک حضوری" الزامی است.

کلیه پذیرفته‏ شدگان مرد مشمول خدمت وظیفه عمومی، لازم است از ساعت 8 تا 10 صبح روز تعیین شده برای تحویل مدارک حضوری (جدول زیر) برای دریافت "نامه درخواست معافیت تحصیلی " به محل ثبت نام مراجعه نمایند. نامه درخواست معافیت تحصیلی می‏‌بایست همراه کپی مدرک پیش‌دانشگاهی یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه، یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید، کپی شناسنامه و کارت ملی به یکی از مراکز پلیس+10جهت دریافت مجوز ثبت‌نام تحویل شود. پذیرفته‏ شدگان پس از دریافت مجوز ثبت‌نام جهت تحویل مدارک به محل ثبت نام در دانشگاه مراجعه نمایند.

زمان‌بندی مراجعه حضوری پذیرفته‏‌شدگان مقطع کارشناسی کنکور سراسری سال ۱۳۹8  دانشگاه بجنورد

تاریخ/ ساعت مراجعه

12:30- 11:00

15:00- 13:30

شنبه

98/07/13

آقایان مشمول خدمت سربازی

علوم ورزشی

آموزش زبان انگلیسی

علوم کامپیوتر
ریاضیات و کاربردها
فیزیک

آمار

زبان روسی

صنایع دستی

شروع کلاس­‌ها روز دوشنبه مورخه 1398/07/15 می‌­باشد.

مدارک مورد نیاز ثبت‌نام حضوری:

• عکس 4*3  چهار قطعه
  • پرینت گواهی تکمیل پرسشنامه سلامت (کلیک کنید)
  • رسید پستی تاییدیه گواهی پیش دانشگاهی یا پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه  ( به همراه کپی گواهی مذکور به یکی از دفاتر پستی مراجعه نمایید.)
  • فیش واریزی به مبلغ 27.500 تومان به شماره حساب 5959594922 به نام سایر منابع دانشگاه بجنورد نزد بانک ملت (هزینه ثبت‌نام مصوبه جلسه مورخ 1397/10/12 شورای سنجش و پذیرش)
  • فرم انصراف از تحصیل قطعی با حداکثر تاریخ انصراف 1398/05/31 (ویژه دانشجویان انصرافی موسسات و مراکز آموزش عالی سال تحصیلی 1397 و ماقبل)
  • پرینت گواهی پذیرش غیرحضوری از سامانه جامع آموزشی گلستان
  • اصل (یا گواهی موقت) مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه

با توجه به برگزاری امتحانات جبرانی دوره پیش‌دانشگاهی (برای نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی) و یا پایه دوازدهم (برای نظام آموزشی 3-3-6) در نیمه دوم شهریور ماه، در صورتی که پذیرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام حسب مورد موفق به ارائه گواهی پیش‌دانشگاهی و یا گواهی پایان تحصیلات ‌‌دوره دوم متوسطه (نظام آموزشی 3-3-6) نگردند، لازم است تعهدی مبنی بر ارائه گواهی فراغت از تحصیل تا تاریخ‌ 98/07/30 در دانشگاه محل قبولی بدهند. بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی مذکور تا تاریخ 98/07/30 قبولی آنان لغو می‌گردد.

• ریزنمرات سال ماقبل دیپلم، دیپلم و پیش دانشگاهی یا گواهی پایان تحصیلات ‌‌دوره دوم متوسطه (نظام آموزشی 3-3-6)
  •  اصل و تصویر شناسنامه(در صورت وجود توضیحات صفحه آخر شناسنامه)
  • اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو)
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می کند (کارت پایان خدمت، معافیت دانش آموزی ، نظامی و...)
  • حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه ً کتبی و بدون قید و شرط از اداره کل منابع انسانی سازمان متبوع با ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شده، ویژه شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی.
  • مجوز تحصیل همزمان طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور (مشمول خدمت نظام وظیفه برای استفاده همزمان از معافیت تحصیلی) از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه (خراسان / اصفهان)
  • مدرک / گواهی پذیرفته شدگان شاهد و ایثارگر (قبولی در آزمون با استفاده از سهمیه ایثارگری / بدون استفاده از سهمیه ایثارگری)
  •

در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

سایر مدارک مورد نیاز ویژه داوطلبان مناطق زلزله‌زده، سیل‌زده و سایر مصوبات

فرم‌های زیر را پس از دانلود، تکمیل نموده و در زمان ثبت‌نام حضوری تحویل کارشناسان پذیرش و ثبت‌نام دهید:

تذکر: دانشجو بایستی تصویر این دو فرم را در سامانه گلستان در زمان پذیرش غیرحضوری، بارگذاری نماید.