انتخاب واحد
سوال1: برنامه هفتگی را از چه گزارشی می توان گرفت؟ قبل از پایان ترمیم گزارش 77 یا 88 و پس از پایان ترمیم گزارش 423 یا 78.
سوال 2 : در حالی که پیشنیاز درسی را دو مرتبه بیفتیم و مرتبه سوم از قانون هم نیازی استفاده کنیم و با هم این دودرس را اخذ نماییم اگه پیشنیاز درس را نگذرانیم درس بعدی هم پذیرفته نیست؟ درصورتیکه دانشجو واحد پیشنیاز را در نیمسالهای قبل اخذ کرده و موفق به گذراندن تا دومرتبه نشده باشد امکان انتخاب درس پیشنیاز به همراه دروس بعدی وجود دارد (قانون همنیازی ) در صورت افتادن درس پیشنیاز، درس وابسته به آن حذف نخواهد شد.
سوال 3 : در صورت مشروطی در ترم ما قبل آخر، در نیمسال آخر چند واحد می توان اخذ کرد؟ در صورت مشروطی ترم ماقبل آخر فقط مجاز به اخذ 14 واحد بوده و در صورتی که ترم آخر نباشید رعایت پیشنیاز و همنیاز دروس الزامی است.
سوال 4: اخذ درس پروژه و کارآموزی در دوره تابستان با دروس دیگر امکان پذیر است؟ اخذ درس پروژه و کارآموزی با دروس دیگر مانعی ندارد ولی سقف درس در دوره تابستان (6 واحد) باید رعایت شود.
سوال 5: در نیمسال آخر تا چند واحد میتوان اخذ کرد؟ دانشجویان نیمسال آخر که فقط 24 واحد باقیمانده دارند میتوانند در صورتی که مشروط نباشد کل واحدهای باقیمانده را اخذ نمایند.
سوال 6: در صورتی که دانشجویی در یک درس اختیاری مردود شد، به جای آن درس میتواند از جدول دروس انتخابی در برنامه مصوب، درس دیگری را انتخاب کند و یا صرفا باید مجددا همان درس را بگذراند؟ دانشجو می تواند درس دیگری را انتخاب نماید و ملزم به گذراندن همان درس نمی باشد ولی در صورت گذراندن درس دیگر معدل کل دانشجو اصلاح نخواهد شد.
سوال 7: سوال: شرایط معرفی به استاد چیست؟ دانشجوی ترم آخر در صورت عدم ارائه دروس نظری (در صورت موافقت گروه آموزشی) ، مجاز به اخذ حداکثر دو درس به صورت معرفی به استاد می باشد و با در نظر گرفتن شرایط زیر :
- درس موردنظر در آن نیمسال ارائه نشده و یا با سایر دروس تداخل زمانی داشته باشد
- زمان امتحان معرفی به استاد طبق هماهنگی استاد و دانشجو تعیین می گردد. حداکثر تا نه روز پس از پایان امتحانات باید نمره دانشجو اعلام گردد.
- اخذ دروس معرفی به استاد در دوره تابستان منوط به عدم ارائه یا تلاقی درس با سایر دروس، در دوره تابستان و همچنین در نیمسال قبل)نیمسال دوم سال تحصیلی ( میباشد.
- نمره این دروس همزمان با سایر دروس و در بازه امتحانات پایان نیمسال و تا حداکثر 9 روز پس از برگزاری آخرین امتحان توسط استاد درس اعلام و تأیید میگردد.
- درصورت عدم مراجعه دانشجو برای ارزیابی درس، نمره صفر توسط استاد برای وی ثبت میگردد
حذف و اضافه
سوال 1: تا چه زمانی و از چه مسیری میتوان حذف اضطراری نمود؟ تا دو هفته قبل از شروع امتحانات پایان ترم میتواند درخواست بدهد . از طریق پیشخوان خدمت> بررسی مشکلات آموزشی> درخواست جدید > درخواست حذف اضطراری. (حذف اضطراری یکی از واحدهای درسی نظری با تایید استاد و گروه آموزشی به شرط آنکه تعداد واحدهای باقیمانده دانشجو کمتر از ۱۲ واحد نشود) (شهریه دروس حذفی برگشت داده نمی شود)
سوال 2: حذف ترم از چه مسیری و تا چه زمانی میسر می باشد؟ درصورتیکه پس از پایان زمان حذف و اضافه دانشجو قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد، می¬تواند درخواست حذفترم خود را تا دو هفته مانده به شروع امتحانات پایان نیمسال ارائه دهد در این صورت نیمسال مزبور جزو حداکثر نیمسال¬های مجاز تحصیل محسوب خواهد شد. دانشجو از طریق پیشخوان خدمت > بررسی مشکلات آموزشی> درخواست جدید> درخواست حذف ترم با احتساب .
سوال 3: دانشجو اگر در کلیه امتحانات یک ترم غیبت نماید چه کاری باید انجام دهد؟ دانشجو میتواند برای حذف دروس از طریق پیشخوان خدمت درخواست حذف درس به دلیل غیبت امتحان به همراه گواهی پزشک معالج با تایید پزشک معتمد برای تک تک دروس برای بررسی ارائه دهد. در صورت موافقت، برای دانشجو حذف پزشکی ثبت میگردد. در صورت عدم مراجعه به پیشخوان خدمت در زمان مقرر، برای کلیه دروس نمره صفر منظور می گردد.
سوال 4: در حذف و اضافه چند درس را می توان تغییر داد؟ دو درس حذف و دو درس را می توان اضافه نمود.
سوال 5: چنانچه تا آخرین روز حذف و اضافه دروسی در حالت انتظار باقی ماند وضعیت آن دروس به چه صورت میشود؟ در صورت اضافه کردن ظرفیت درس توسط مدیر گروه محترم به لیست دانشجویان کلاس اضافه و در غیر اینصورت درس از لیست دروس دانشجو حذف میشود.
سوال 6: اگر بنا به مشکلاتی نیاز به حذف و اضافه بیش از دو درس داشتیم چه کاری باید انجام دهیم؟ به مدیر محترم گروه آموزشی مراجعه نمایید در صورت تایید، به شما مجوز لازم را در سیستم داده میشود تا بتوانید دروس را انتخاب نمایید.
سوال 7: با توجه به اینکه زمان حذف و اضافه گدشته است چگونه میتوانم یکی از دروس خود را حذف کنم؟ از طریق حذف اضطراری می توانید اقدام نمایید.
سنوات، مرخصی و انصراف
سوال 1: مرخصی با احتساب جزو سنوات تحصیلی محسوب میشود؟ مرخصی با احتساب در سنوات جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب میشود و دانشجوی کارشناسی حداکثر تا دو نیمسال مجاز به درخواست مرخصی است.
سوال 2: اخذ درس پروژه و کارآموزی در دوره تابستان با دروس دیگر امکان پذیر است؟ اخذ درس پروژه و کارآموزی با دروس دیگر مانعی ندارد ولی سقف درس در دوره تابستان (6 واحد) باید رعایت شود.
سوال 3: اگر دانشجو نتواند در سنوات مجاز دروس خود را به پایان برساند چه اقدامی برای انتخاب واحد باید انجام دهد؟ سنوات مجاز دانشجوی کارشناسی پیوسته ۴ سال معادل ۸ ترم میباشد . دانشجو موظف است پس از اتمام سنوات تحصیلی از طریق پیشخوان خدمت درخواست تمدید سنوات تحصیلی نماید تا مجوز لازم جهت تمدید سنوات اخذ گردد. (دانشجویان پسر درصورت کسب مجوز آموزشی بایستی نسبت به کسب مجوز نظام وظیفه نیز (پس از پنج سال) اقدام نمایند)
سوال 3: در نیمسال آخر تا چند واحد میتوان اخذ کرد؟ دانشجویان نیمسال آخر که فقط 24 واحد باقیمانده دارند میتوانند در صورتی که مشروط نباشد کل واحدهای باقیمانده را اخذ نمایند.
سوال 4: شرایط انصراف و بازگشت به تحصیل چگونه است؟ دانشجو میتواند درخواست انصراف از تحصیل از طریق پیشخوان خدمت بدهد .ثبت نام نکردن در هر نیمسال تحصیلی و عدم مراجعه انصراف از تحصیل محسوب میشود. (تبصره: تصمیم گیری در مورد بازگشت به تحصیل دانشجوی منصرف از تحصیل بر عهدهی کمیسیون موارد خاص است)
سوال 5: درسی را که نمره مردودی آوردهام آیا در نیمسال تحصیلی ثبت و در محاسبه میانگین کل، اثر خواهد داشت؟ دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس نمره قبولی کسب نکند چنانچه در نیمسالهای بعدی، درس یا دروس مذکور را با نمره قبولی بالای 10 بگذراند، نمره یا تمام نمرههای قبلی در زیر نمرات تحصیلی دانشجو، فقط ثبت و باقی میماند اما این نمرهها در محاسبه میانگین کل دوره بیاثر و صرفا آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه میانگین کل دوره خواهد بود.
سوال 6: دانشجوی اخراجی –مشروطی کیست؟ دانشجویی که معدل نیمسال تحصیلی آن زیر ۱۲ باشد، دانشجوی مشروط محسوب گردیده و ترم بعد مجاز به اخذ حداکثر ۱۴ واحد درسی می باشد.دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته که در دوره تحصیل خود ۳ بار مشروطی کسب نماید؛ چه متوالی چه متناوب به عنوان دانشجوی اخراجی یا محروم از تحصیل محسوب می شود.
سوال 7: اگر دانشجو در سنوات مجاز تحصیلات خود را به پایان نرساند اخراج میشود؟ بله اگر ادانشجو نتواند از دانشگاه و کمیسیون موارد خاص مجوز لازم برای تمدید سنوات اخذ نماید اخراج سنوات محسوب میشود. . ضمنا دانشجویان پسر درصورت کسب مجوز آموزشی بایستی نسبت به کسب مجوز نظام وظیفه نیز (پس از پنج سال) اقدام نمایند.